janekk Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam, mam do kupienia moto na śląsku i zwracam się z pytaniem, czy jest ktoś z forum kto mógłby przejrzeć ten moto (najlepiej w jakimś warsztacie). Proszę dajcie znac jeżeli możecie pomóc. Pozdro janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jesli bylbys zainteresowany to jest serwis BOOSTER KAtowice i chlopaki znaja sie na rzeczy wiec mozesz udac sie do nich - napewno sprawdza motorek bardzo dokladnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 witam, też mogę polecić ten serwis, mają autoryzację kawasaki ale jak kupowałem swoją hondę to porządnie ją pooglądali. Jednak nic nie zastąpi Ci własnego osądu sytuacji. powodzenia przy zakupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Kupiłem MOTO - przed tym byłem w BOOSTERZE. Brak mi słów, powaliło mnie na ziemie i do dzisiaj leżę. PEŁNA PROFESKA :lapad: :cool: . PANOWIE - otwórzcie filię w Warszawie, a będę jeździł tylko do WAS. A jak się wkurwię, to i tak do Was będę jeździł z Warszawy, tylko musicie mi wtedy moto zrobić w jeden dzień, żebym zdążył wrócić. Jak będziecie gotowi na filie w Wawie to dajcie znać - poszukamy lokalu. WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!! niskie pokłony janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi