Matizz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 witammam kolejny problem z moim motoprzy wbijaniu jedynki zgrzyta mi skrzynia :/inne biegi wchidzą juz normalnie, tak samo po przejechaniu kawałka jedynka wbija sie juz z dużo mniejszym zgrzytem.sprzęgło jest w dobrym stanie, dobrze wyregulowane. silnik nie rozpoławiałem wiec nie wiem w jakim stanie są wodziki w skrzyni. silnik bardzo długo nie byl uruchamiany- poprzedni własciciel robił remont moto, ale zrobił w sumie tylko remont silnika na reszte juz mu brakło cierpliwości. silnik zalał olejem i tak zostawił.ja zalałem go tylko nowym olejem i odpaliłem. co może być nie tak ;) czy poprostu ta cała mechaneria musi sie troche rozruszać :banghead: olej to hipol. nie wiem co jeszcze podać.acha biegi nie wyskakują. pozdrawiam Matizz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam chyba trzeba będzie sprawdzić stan wodzików i prowadnicpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 a juz miałem nadzieje ze nie będe musiał tego robić.szkoda..ale przynajmniej zobacze jak wygladał remont zrobiony przez poprzedniego włascicielanaszczescie mam zapasową skrzynie biegów w idealnym stanie wiec z czesciami nie bedize problemow. kolejnym problem mam ze złożeniem lampy przedniej, a dokładnie z tym jak umocować tą wygiętą blaszkę na dole lampy(tę blaszkę od zamykania) macie może jakieś zdjecia jak to wygląda ? pozdrawiamMatizz------------do moderatora:proszę o zmienienie nazwy tematu na jakiś bardziej ogólny- nie będe do każdego problemu zakładał nowego tematu przecież :D i proszę o scalenie tych 2 postów, bo u mnie nie wyswietal sie wogle opcja edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi