osin Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 hehe to go zjechali, ciesz sie kolego ze nie przejechali :wink: nie bede tutaj zgrywał wielkiego szu.... ale teraz wiem o czym ci goscie mi pisali na tym forum, moze nie mam hard enduro :icon_biggrin: i wywaliłem 2x tyle co za Lifana ale teraz tego nie żałuję mam doskonały motor na moje możliwości i napewno!!! jest to na pierwszy rzut oka motor solidniejszy niż Lifan. aha Panowie wróciłem do gry, zrobiłem na początek trochę kilometrów, aha to pewnie w innym dziale ale dla ludzi z okolic śląska bardziej Dąbrowy Górniczej czy Sosnowca w Ujejscu, gostek robi tor do jazdy na atv i enduro nie wiem nie jest pewnie duzy ani skomplikowany bo ma ok 2,5 km (ma być większy) i jest bez szeregu przeszkod ale zawsze to coś w weekend można tam pośmigać za symboliczną opłatę. pozdrawiam, Osin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 ciekawe bo zalezy jak sie trafi zreszta przeciez na darmo pisze posty a nie jednej osobie pomoglem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osin Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ciekawe bo zalezy jak sie trafi zreszta przeciez na darmo pisze posty a nie jednej osobie pomoglem ...... sorczak ale nie wiem do czego pijesz? pozdr. osin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 DOBRA W TYM TEMACIE NAPISALEM BZDURY ALE TERAZ JAKOS DZIWNIE ODCZOWAM PYTANIA ITD MOZE DAM SOBIE SPOKOJ NA MIECHA Z TYM WSZYSTKIM POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osin Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 DOBRA W TYM TEMACIE NAPISALEM BZDURY ALE TERAZ JAKOS DZIWNIE ODCZOWAM PYTANIA ITD MOZE DAM SOBIE SPOKOJ NA MIECHA Z TYM WSZYSTKIM POZDRO :icon_mrgreen: no to pozdro... hehe :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Osin sorry ze sie wtracam i ze offtopic ale moze by tak dopisac w profilu zakladke motocykl...? bo przeciez po cos ona tam jest :icon_rolleyes: Pozdrawiam! Edytowane 25 Lipca 2006 przez SimsonFun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi