AdamWo Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jasne, nie ma problemu, jedziecie z kraka A4 czy przez Olkusz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jasne, nie ma problemu, jedziecie z kraka A4 czy przez Olkusz ? Zwykl śmigam autostradą bo jest fajna :) nawet do olkusza jadę autostradą :)W środę powinienem wiedzieć ile nas jedzie na 100%I bede wiedział czym jedzimy, tzn jakimi motocyklami :)A jakie macie plany jeżeli chodzi o spanie? Nigdzie nie znalazłem cy mozna namiot rozbić gdzieś w Bielawie. Tzn jak bedą prognozy słoneczne to nie biore namiotu tylko śpiwór i bed spał na trawi 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ze spaniem to nie wiem, zobaczymy jak bedziemy wypluci bo poki co to chyba chcemy wracac tego samego dnia wieczorem, chyba ze sie jakas imprezka przy piwku skroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Moim zdaniem nie ma sensu wracać. Bo pasowało by piwko wypić :) Moze wpierdol sie dostanie :) albo inne atrakcje fajne bedą wieczorkiem : :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 No wpierdol to mozna komus spuscic :) po co dostawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Taaa? A ja nie wiedziałem i zawsze dostawałem, no to ide komuś podkreślić oko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja tam jestem za tym zeby bylo spokojnie, a browar sie lal hektolitrami i moze jakies panie wpadlyby umilic nam czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Taaa :) heltolitry piwa i ze 4 laski na jednego gościa :) dobre dobre. Nawet bym zrezygnował dla tych pań z oglądania popisów :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zastanawiam się czy o 17 jest sens przyjeżdżać, o 15 kończą mi się egzaminy. Jezeli ktoś zostaje z okolic Kraka do niedzieli to jadę. Bo samemu nie mam ochoty wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Eeeeee, chyba my zostaniemy , a z nami mozesz wracac do katowic a stad masz rzut beretem do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nono, ja też zotaję do niedzilei :) cos sie jescze moze w niedziele wykombinuje :) może własny SFF sie zorganizuje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi