AdamWo Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 no calkiem mozliwe ze w linii prostej bo sprawdzalem to na mapie komputerowej na necie.A Ty Razorbl wybierasz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 no calkiem mozliwe ze w linii prostej bo sprawdzalem to na mapie komputerowej na necie.A Ty Razorbl wybierasz sie ? Wybieram się oczywiscie! Żeby tylko nic sie nie spie**oliło np. jakis egzamin w tym czasie itp.... Trzeba by sie zgadac co do wyjazdu.. tzn. na jak dlugo i co z noclegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 No ja mysle ze moze wracac tego samego dnia, wsumie nie az tak daleko.A wiesz wogole o ktorej to sie zaczyna ?Jest treoche chetnych..Moze ktos z Krakowa sie wybierze.Fajnie byloby grupa :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 No ja mysle ze moze wracac tego samego dnia, wsumie nie az tak daleko.A wiesz wogole o ktorej to sie zaczyna ? Tez wlasnie nie moge niczego znalezc o SFF.....a pytan mam mnostwo :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Poslalem Ci na maila plan impry w PDFie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 Poslalem Ci na maila plan impry w PDFie Wielkie dzieki.... Zaraz obadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 24 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2003 K***wa mam egzamin o 14 :evil: i kupa. Zawsze musi coś wypaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 No rzeczywiscie kupa, moze go zdasz wczesniej, pogadaj z profesorem, wsumie Craig Jones rzadko zaglada do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 26 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2003 Ja odpadam z wyjazdu na moto. Pojade ale samochodem. Moto w czesciach i nie zdarze zlozyc do 7-go czerwca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Poslalem Ci na maila plan impry w PDFie To ja też poprosze jak ni sprawi Ci to problemu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 No juz powinnienes miec na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 NO to jedzie ktos z okolic Katowic, Krakowa, lub Bielska na SF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 NO to jedzie ktos z okolic Katowic, Krakowa, lub Bielska na SF ? Noo :) ja jade z bratem na jednym sprzecie :) Mieszkam 40km od krak w stronę tarnowa. Odemnie jescze ktoś pojedzie, ale kto kiedy i jak to dopiero bede wiedział w środku tygodnia, ale najprawdopodobniej pojedziemy w sobote wczesnym rankiem. W sumie drogę do bielawy znam bo jak mały byłem to do dentysty tam jeździłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 TO i tak pewnie przez katowice pojedziecie.Moze sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacurro Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 TO i tak pewnie przez katowice pojedziecie.Moze sie zgadamy Na pewn przez katowice. Jak tam mieszkasz to wyprowadzisz nas na autostrade do wrocławia bo nie chciał bym si tłuc tym kawałkiem "beonówki" co jeszcze został. Jak bede już dokładnie wiedział o której wyjazd to sie odezwę do Ciebie. pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi