viperPL Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 ale powiedźcie o co w tym chodzi? Jak o co ?? o to aby się coś świeciło. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jak o co ?? o to aby się coś świeciło. :banghead:ok, rozumiem!A może lepiej wymalować moto Fluorescencyjnym (czy jak to się pisze) lakierem. To byłby odjazd. Wtedy moto przestałoby być jak czapka niewitka. Wsiadam na moto i dalej mnie widać. Nikt nie mógłby powiedzieć że mnie nie widział. Może i dobry pomysł. P.S. podoba mi się jeszcze ta skóra na bak. Pewnie się tak nogi o bak nie ślizgają. ;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadomin Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam!Sprzedam Suzuki GSX-R 600 ( to jest motocykl mojego brata) stan idealny rok produkcji 2004 duzo zmian tuningowych takich jak:alarm na pilota, wydech, owiewka, kierunki w lusterkach, zmienione tylne swiatla, malowanie racingowe, odblokowany silnik itp.; cena 25000zl do negocjaji; zdjecia na emailaKontakt: email [email protected] lub [email protected] telefon 693718884a moze ktorys z was ma znajomego ktory bylby zainteresowany bede wdzieczny dzieki i pozdrawiamPOLECAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 mierzwa a moze bys sie pochawlil na zywo i przyjecha wkoncu na sprzecie do wrocka cooo??? :wink: :biggrin:spokojnie :D będą wakacje to się przyjedzie :buttrock: narazie to jest niewyobrażalne dla mojej mamy tak jest, zgadzam się.P.S. Kolega mierzwa2 miał jeden z ładniejszych moto na tym forum. Ale i tak jest ładny. Co jest ładnego w podświetleniu moto? Dla mnie to takie szpanerskie, lanserskie i w ogóle. Wiem że to kwestia gustu, ale powiedźcie o co w tym chodzi?Pozdr. co znaczy że miałem? to teraz już jest kicha :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 co znaczy że miałem? to teraz już jest kicha :icon_mrgreen: ?nie, bardzo ładny, ale spadł o kilka miejsc w dół :biggrin: Oczywiście to tylko moje zdanie, ale też bym chciał mieć takiego.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi