gucio900 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Moje pytanie brzmi jaki jest stosunek oleju z paliwem w Aprili AF1 z 1989 roku z tym że silnik jest od futury z 93r? Pytam ponieważ mam odłączoną pompe oleju a nie chce przesadzić ani za mało wlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Ja nalejesz 1:40 to będzie ok. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 wlalem ostatnio 1:45 i kopcił ale niech ma tyle niech kopci ale sie nie zatrze dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 1:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi