Sindrome Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam.Jestem świeży w temacie VN750-podoba mi sie i planuję zakup.Powiedzcie mi jakie są słabe punkty tego moto i na co zwracać uwagę przy oględzinach.Do tej pory taczałem się czoperem własnej roboty na silniku z Junaka więc mechanikę troche znam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Popatrz na forum juz byly te tematy a pozatym jak wchodzisz w nomorum to trzeba spojzec na tematy kore juz byly ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 a może wolałbyś virago 750 ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 vulkan jak vulkan:4 lancuchy rozrzadu-przy wymianie beda koszty!silnik nie bardzo pasuje do choppera.lubi srednie i wysokie obroty [czeste zmiany biegow]sinik typowo krotkoskokowy. ma zdecydowanie za slaby dol jak na chopera przeglady co 5tys.km.[czeste]wymiana oleju i filtra co10000km.[sprzeglo hydrauliczne]pprzy kupnie zwroc uwage czy silnik nie "szelesci:"z boku cylindrow.jesli tak to napinacze do wymiany[skomplikowany i drogi zabieg]jesli chodzi o prowadzenie to "ida"lozyska glowki ramy.swiadczy o tym wezykowanie itp. przodu.jak na chopa to jest ponoc b.wygodny.tylko maly bak zmusza do czestych postojow w trasie[CPN]PZDR ;) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Sprzet ma dobre zawieszenie, trwaly silnik i jest duzy, jak na te pojemnosc. To tyle plusow :icon_mrgreen: charakterystyka zupelnie nie chopperowa, silnik lapie moc od jakichs 4tys w gore, no i ta mechanika... :banghead: 4 walki, 4 swiece, 10 kol zebatych, 4 lancuchy, 4 napinacze :banghead: a w zamian silnik jak od innego motocykla...Jakiekolwiek powazniejsze odglosy z silnika powinny dyskwalifikowac zakup, bo czesci nie sa tanie, a robota w vn-ach nie taka prosta. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi