Darekcb500 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Darek - tak dla jasnosci - to Ty byles wtedy na tej zielonej CB? Ale ten swiat maly... Tak to ja bylem ,moją byłą wypieszczoną cebulą , Mialem załorzoną kamizelke forumowa ,i nie wiem dlaczego mnie nie rozpoznaleś :icon_mrgreen: :wink: Rozmawiali my przecież troche ,ja cie odrazu skojarzylem :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kruca widac starosc nie radosc... :wink: Widac juz niezle dziury w glowie mam od tego picia :icon_mrgreen: Ale Stary szacunek - jednak dorobiles sie wiekszego sprzeta. Ja poki co pozostane jeszcze przy moim malenstwie przez przyszly sezon i poeksperymentuje troche :icon_mrgreen: Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi