PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak systemy typu srad są zabezpieczane przed zalaniem airboxa podczas bardzo ulewnego deszczu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Jak systemy typu srad są zabezpieczane przed zalaniem airboxa podczas bardzo ulewnego deszczu?? nie wiem czy Ci dokładnie oto chodzi ale: w kanałach przy samych wlotach masz siatkę (głównie na owady) ,za nią masz zbiornik (jeszcze w kanale) na syf i wodę , natomiast konstrukcja samego airboxa jest piętrowa - czyli powietrze wpada dołem(parter), na górze jest zainstalowany filtr powietrza (1 piętro) i dopiero wloty do gaźników też na 1 piętrze. tak jest w SRAD-zie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Dzięki :clap: A ten zbiornik jak dokladnie wygląda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) http://img116.imageshack.us/img116/7844/kana7nr.gif a tak to wygląda w rzeczywistości http://img153.imageshack.us/img153/6938/kana2yp.jpg pees. nie mam lepszej fotki :biggrin: Edytowane 13 Czerwca 2006 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 sprawa wygląda prosto zbiorniczek jak każdy inny ale jak woda zostaje wyłapana do tego zbiornika? Tu jest pies pogrzebany... PeeS dzięki za fotki panie Turek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi