Sylwia Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 (...)Zgodzisz się chyba ze mną, że może nam się coś stać w najbardziej głupich i nieprzewidywalnych sytuacjach. A im więcej o tym mówisz i myślisz, tym ostrożniej jeździsz.Chciałbym w to wierzyć, że od myslenia i mówienia może się komuś pod deklem poukładać :lalag: Będę trzymać kciuki za takich ;) Serdecznie pozdrawiam i jak wielkie podziękowania dla Ciebie i dozgonna wdzięczność ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Chciałbym w to wierzyć, że od myslenia i mówienia może się komuś pod deklem poukładać :lalag: ....... podziękowania dla Ciebie Ja w to wierzę. Bo co innego nam pozostaje. :D A zamiast podziękowań przyjmę obietnicę, że to był naprawdę ostatni raz ;) A po papierosach jestem w stanie w to uwierzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja w to wierzę. Bo co innego nam pozostaje. :icon_eek: A zamiast podziękowań przyjmę obietnicę, że to był naprawdę ostatni raz :icon_mrgreen: A po papierosach jestem w stanie w to uwierzyć :banghead:Tu chyba nie ma co komentować Misiek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi