Maxv Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Mam pytanie ...Ostatnio zakupiłem w Luisie nakładki na wentyle pokazujące ciśnienie w oponach ..czekam na przesyłkę ale moje pytanie z innej beczki . Wiadomo jak to jest z naszymi kochanymi stacjami benzynowymi . Na co drugiej albo kompresor nie działa albo wskaźnik oszukuje . Pytanie proste co sądzicie o takim rozwiązaniu . Wiem że jest to gadżet do autek ale czy na moto też się sprawdza???? Oto link do jednego z takich ... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109472837 Cena ok tylko nie wiem jak z jakością i czy mieści się do naszych sprzętów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Fakt fajna sprawa za takie pieniądze tylko jestem ciekaw jak jest z dokładnością i żywotnością. Osobiście posiadam manuala i jestem z niego zadowolony a co do takich rzeczy nie jestem zbytnio przekonany. W sumie dlaczego miało by się nie sprawdzić w motocyklach ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Bo może nie zmieścić sie w rozmiar felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 To jest znikoma szansa. Bo wydaje mi się że to jest chyba małe. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Własnie zakupiłem więc jak dotrze do mnie dam znać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No i mam pokazuje w PSi i w Bar super sprawa małe za 12,99 + koszt przesyłki i działa ... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi