micza 125 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Chodzi o Bandita 600 N z '95, przebiegm 60 tys, od pewnego czasu słysze takie stukanie (jakby kij w szprychach) dochodzące z okolic lewego cylindra, tym głośniejsze im szybciej jade, na postoju nawet jak dam o obrotach to tego nie słychać prawie, nie wiem co to może być zawory czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroMCZ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nie spotkałem się jeszcze ze spalaniem detonacyjnym w moto,bo w samochodzie takowe tak wlaśnie słychać,powód zbyt uboga mieszanka,zły moment zapłonu,ale czy w moto jest podobnie,to nie wiem,bo to może być właśnie to :) Czyli najpierw zrób całą obsługę,sychronizacja,zawory,przegląd gażników i dopiero po tym,jeżeli nie ustanie to się będziesz martwił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi