camillo Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Witam wszystkichkupilem tylna jako zamiennik do mojego motoru (honda cb400) niestety dopiero przy zakladaniu jej zauwarzylem ze jej obwod wewnetrzny jest o 0.5 cm mniejszy ( stara ma 6.5 a nowa 7.0 ). moje pytanie : czy omiedziowanie lub inny sposob galwanizacyjny moze zwiekrzyc obwod i czy wydaje wam sie ze 0.5 cm luzu dyskwalifikuje ja do jazdy ? zebatka zawieszona jest na gumach amortyzacyjnych i w orginale tez miala luz tylko ze duzo mniejszy. tylko dodam ze lozyska do glowki ramy ktore kupilem w larssonie tez musialem przerabiac bo byly za wysokie. pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camillo Opublikowano 12 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 KURDE !! faulszywy alarm. przed chwila przyjrzalem sie sprawie blizej i okazalo sie ze w starej zebatce jest dobrze ukryta tuleja ! wybilem ja i wbilem do nowej zebatki i jest ok. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi