kolas Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam. Otoz mam skuter Piaggio Zip 50 VESPA 1998r. i chcialbym go odblokowac. I moje pytanie jest nastepujace, gdzie w tym skuterze sa blokady do sciagniecia aby go odblokowac? Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawka21 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam. Otoz mam skuter Piaggio Zip 50 VESPA 1998r. i chcialbym go odblokowac. I moje pytanie jest nastepujace, gdzie w tym skuterze sa blokady do sciagniecia aby go odblokowac? Z gory dzieki Blokady powinny byc nastepujace- zmniejszony przelot na kruccu ssacym (nie trzeba kupowac mozna rozwiercic)- zawirowac spalin w tłumiku ( usunac blaszki z tlumika ktore zawijaja spaliny powoduja podduszenie)- blaszka na wariatorze ( usuniecie powoduje wieksza zrywnosc) Jest jedno ale Silik Piaggio - zablokowany przejedzie do 50 tys km (przy normalnej jezdzie bez podawania za kazdym razem) Silnik odblokowany 10-15 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi