vasiliy Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam Mam mały problem i postanowilem sie zwrocic z nim tutaj.Potrzebuje informacji o dopuszczalnym luzie osiowym wałka rozrządu w Yamasze XV 750 SE ('83).Kto posiada takie info prosze bardzo o odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hej wydaje mi się że luz nie powinien być odczuwalny......Poza tym masz serwisówke do swojego sprzęta ? jak nie to znajdz post z serwisówkami ,lub napisz do niego na GG3111421 moze będzie miał takową,w pytaniu powołaj się na mnie. PZdR seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 dzieki za odp. luz zmierzony jest 0.46 mm, serwisowka nie podaje jaki powinien byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi