na koło Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam.Rejestrował ktoś moto z Hiszpanii lub wie ktoś jak dokładnie to zrobić??Mam następujące dokumenty-taką zieloną karte z danymi technicznymi motora jakies wpisy z tyłu.To jest coś jak niemiecki brief.Pisze na tym(tarjeta de inspeccion tecnica de vehiculos)-taką biała pojedyncza kartę pisze na niej(ministerio del interior) jest na tym pieczątka z napisem (baja defintiva transito comunitario)-i mam umowę z hiszpanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak samo jak z każdego innego państwa UE. Jest opisane na maxa, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 tak -jak przedmowca. a tlumaczenie dokumentow i pierwszy przeglad ITS musisz zrobi :bigrazz: pamietaj o przetlumaczeniu faktury i dowodu rejestracyjnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ale to mam co wyżej wymieniłem a żadnego dowodu z hiszpanii nie mam bo chyba tam nie był rejestrowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 No a to zielone ? dowód rejestracyjny ministerio del interior to Ministerstwo Spraw Wewnętrznych, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c65667c96f3ad3c9.html taki? No to masz co trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tak mam dokladnie taki dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Ministerio del interior to jest ta pojedyncza biała kartka z pieczątką(baja defintiva transito comunitario).Ale to mam wszystko potrzebne do rejestracji tak??Może ktos przetłumaczyć treść tej pieczątki?? Edytowane 4 Czerwca 2006 przez na koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 baja defintiva transito comunitario to wymeldowanie. Masz wszystko przecież ci pisałem, leć chłopie rejestruj bo ciepłe dni uciekają. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wielkie dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djquest1 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam, Przepraszam, że odkopuję temat ale chciałem się was spytać czy coś się zmieniło w temacie dokumentów przez te 6 lat - czy dalej potrzebne są te same dokumenty do rejestracji ? Pozdrawiamdjquest1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi