mrbravo Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mogę mieć nowe za 1100zł, może to i dobra cena, ale poszukam jeszcze za granicą. za 900 w honda plaza, chyba ze juz za tyle nie oddadza... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć jaka firma jest importerem Sidi na Polskę? Buty mi się popruły i chcę wysłać na reklamację, ale panowie z Rapid Motocykle nie palą się do odpowiedzi mailowej. Bo AFAIK oni są importerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 (edytowane) A ja sobie spaceruje w Vortice i jest mi błogo. :bigrazz: - Długo się zakłada - Szyna jest kozacka - Można spokojnie chodzić, biegać - Jest wygodnie Polecam. Ja mam 3 sezon Vertigo i jestem mega zadowolony z nich A te Vortice czym się różnią poza zapinaniem metalowym sliderem i wyglądam wyjebanym w uuj Jak latałeś w Vertigo to powiedz czym się rozni majac Vorty niech się twój fus wypowie Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Trochę praktyki i będziesz zakładał w dwie minuty, ale na początku to jest masakra. Pamiętam że za pierwszym razem czytałem instrukcję obsługi tych butów, żeby mieć pewność że dobrze założyłem... A te Vortice czym się różnią poza zapinaniem metalowym sliderem i wyglądam wyjebanym w uuj Jak latałeś w Vertigo to powiedz czym się rozni majac Vorty niech się twój fus wypowie Vertigo Corca i Vortice to zupełnie inne buty. Vortice można tak dopasować że będą dolegały w każdym miejscu idealnie, mają lepszą wentylację, wymienną podeszwę. Ale najważniejsze jest właśnie to dopasowanie, ale kosztem czasu potrzebnego na założenie więc nie każdemu musi to odpowiadać. Założenie Cors to kwestia kilkunastu sekund więc różnica jest spora. Wymienna podeszwa w Vortice (przynajmniej z pierwszego roku produkcji) była średnia - ścierała się bardzo szybko, a zanim starła do końca to śruby, które ją trzymały ścierały się o asfalt, więc nie dało się ich później normalnie odkręcić. Tutaj masz bardziej szczegółowo. Edytowane 24 Grudnia 2010 przez skinny500 Cytuj Strona | Portfolio | FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi