KLEkot Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kasy to tak znowu wiele nie mam, bez przesady, ale właśnie zaczynam sobie odkładać na przyszły sezon. Skoro czasu jest blisko rok, a połamać się na czym właściwie mam, a niedługo będzie jeszcze chińszczyzna skuterek, no to tak właśnie sobie wybrzydzam, choć może raczej jak stary kawaler... :flesje:Z MCSu raczej nie skorzystam, bo, powiedzmy, słyszałem niezbyt pochlebne opinie...Nic, w wolnej chwili zajrzę na Połczyńską i przymierzę się wstępnie do jakiejś Yamahy. Sam nie wiem dlaczego, ale chyba właśnie Yamaha na razie najbardziej do mnie dociera...A lama ze mnie, więc się Was wypytuję, bo to w końcu kupa kasy... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 To może właśnie ZZR1400 oryginalny bys był bo chyba duzo tego u nas nie jezdzi o ile jeżdzi wogule.I mały zapas koni jest :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi