radziok16 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 witam mam takie pytanie odnosnie crossow. Chodzi o to ze crossow sie nie rejestruje, poniewaz nie maja homologacji na poruszanie sie po drogach czy jakos tak i zawsze mnie ciekawil jeden watek. Mianowicie chodzi mi o to czy na polnej drodze ma Cie prawo zatrzymac policja ? I czy cos ci grozi jak Cie złapia? pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) witam mam takie pytanie odnosnie crossow. Chodzi o to ze crossow sie nie rejestruje, poniewaz nie maja homologacji na poruszanie sie po drogach czy jakos tak i zawsze mnie ciekawil jeden watek. Mianowicie chodzi mi o to czy na polnej drodze ma Cie prawo zatrzymac policja ? I czy cos ci grozi jak Cie złapia? pozdro :buttrock:kto pierwszy przesunie temat do dzialu przepisy ?? reka w gore !! Na kazdej drodze ma prawo Cie zatrzymac policja - na drogach publicznych musisz poruszac sie pojazdem zarejestrowanym i ubezpieczonym . Dopisano:na prywatnej moga mnie pocalowac w blotnik :buttrock: Edytowane 31 Maja 2006 przez Zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 no nie na kazdej drodze , na prywatnej moga cie pocalowac w .. blotnik. Poza tym zly dzial , i BYLO SETKI RAZY w dziale enduro/cross. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 sorki niewiedzialem a niechcialo mi sie tez szukac ale dzieki za odp. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi