gumis Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Miecznik, rozumiem, że pole namiotowe też będzie w sposób odpowiedni chronione?????Może naiwne pytanie, bo wiem, że tak.Tak samo wiem, że nie będzie problemu z opałem na ogniska i zabezpieczeniem sanitarno higienicznym.Do zobaczenia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miecznik Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nic dodać nic ująć :) :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzorrz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Halo Warszawka wstępne zainteresowanie wyraziło kilka osób planujemy załatwić jakiś nocleg pod dachem dla nas i maszyn kto jedzie ???? BLUES + :crossy: + :bigrazz: = :biggrin: Czołem, Ja się piszę. Ochrzciłem swoją maszynę >Blues Mobile<, więc musi mieć debiut w odpowiednim miejscu :clap: :biggrin: :lalag: :biggrin: Pozdry,Franz Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez drzorrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam zatem ruszamy w piątek z obecnych deklaracji na dzień dzisiejszy jadą Joasia DHdrzorrrzbarył Rozmawiałem z organizatorem i jest możliwość kimania w ośrodku sportowym na glebie więc karimatka i śpiworek :icon_mrgreen: Tempo przejazdu lansersko choperowe ;) Wstępnie ruszymy około godziny 17 czyli po robocie termin do dograniaNo ja wiem że samego Disco Polo słuchata ale może ktoś się jeszcze złamie ??? :D p.s.na stronie miasta koła znalazłem hotel w piątek były jeszcze miejsca ja z powodu możliwości kimania na glebie w ośrodku hotel odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Baryl!!!!A nie lepiej na zlotowisku pod namiotem, przy ognisku, wśród zarąbistych ludzi???Do zobaczyska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Baryl!!!!A nie lepiej na zlotowisku pod namiotem, przy ognisku, wśród zarąbistych ludzi???Do zobaczyska :icon_mrgreen: Z tego co się dowiedziałem to ten ośrodek jest 400 metrów od zlotu i jest dla nas tam udostępniona podłoga za darmo w jakiś salach więc myślę że tam też będzie nieźle :D ;) a ogniska nie odpuszczam :icon_evil: Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miecznik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Fakt, do bazy noclegowej jest rzut beretem. Ja tam jednak stawiam na namiot :D i ognicho ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jak namówię paru typków to bardzo chętnie zajrzę blues OK ;) mam pytanie czy będzie jakiś park maszyn albo jakiś strzeżony parking w okolicy ??witam kolege ja moze bym sie wyrwał w sobote :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Widziałem dzisiaj rozmowę z chłopakami z Koła w TVP3 ;) .Gratulki Sylweriusz,twój nowy intruz prezentował się dostojnie.Małe pytanko ,któraś pani z telewizji zabrała się na dłuższą przejażdżkę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dzięki Wszystkim za dobre słowo. Co tu dużo gadać. Pisałem już że wszystkie niedociągnięcia jakie były w ubiegłym roku postaraliśmy się poprawić . Ogrodzenie to barierki metalowe. Wynajęta ochrona wewnątrz naszego ogrodzonego miejsca zlotowiska. Gawiedź nie będzie łaziła koło maszyn. Miejsca będzie na tyle dużo żeby przy maszynach rozbić namioty. Z 400 metrów od imprezy do dyspozycji mamy klub sportowy Olimpia Koło. Będzie można skorzystać z prysznicy jak i zaplecza sanitarnego. Podłoga na siłowni uprzątnięta gdyby Ktoś chciał pod dachem przykimać. Na miejscu będą totoje i coś do mycia też więc spoko. Żarecko i browary mamy w miejscu dla nasz ogrodzonym, aby nie czekać w kolejkach jak w ubiegłym roku. Co tu więcej pisać. Zapraszam wszystkich serdecznie raz jeszcze. My juz odliczamy godziny :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 witam kolege ja moze bym sie wyrwał w sobote ;) My ruszamy w piątek ale wiesz tempo stanowczo inne :icon_evil: jak możecie dopiero w sobotę i tak będzie :icon_mrgreen:popędź jeszcze Wojtasika bo coś tam biadoli że nie wie i mu się nie chce - 3 klapsy w dziąsło i na motór :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Byłem tam w zeszłym roku. Było nieźle. Gerard, Barył, Wojtasik i inni - jakby co to jutro meldujemy się w 2oo, ok. 20.00 możemy pogadać ... na temat Koło Blues Festiwal no to nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Prot!!!!!Stary grzybie, miło byłoby Cię spotkać przed Kletnem.Do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Byłem tam w zeszłym roku. Było nieźle. Gerard, Barył, Wojtasik i inni - jakby co to jutro meldujemy się w 2oo, ok. 20.00 możemy pogadać ... na temat Koło Blues Festiwal no to nara.znaczy dziś w środę - będe o 20.00 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 znaczy dziś w środę - będe o 20.00 :biggrin: Też będę :biggrin: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi