Bacher Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Radosna twórczość :buttrock:Mi się okropnie nie podoba, choć gdyby nie te wszystkie daremne dodatki to może by ciekawie to malowanie wyglądało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zero gustu i te płomienie na żółtym tle, zdecydowanie lepiej wyglądaly by na czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 tzn chodzi mi o wykonanie ciekawe skad taki szablon wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Kwestia gustu i podejścia do sprawy , moto jest zadbane , czyste , niema wiejskich patentów i pierdół w stylu "taśma trzymająca pół motoru" (nie licząc naklejki dajabła :):D), ostatnio na forum stało się kurfa modne :bigrazz: użycia słowa wiejski tuning , wiocha itd... wogle to połowa z was niewie o czym gada :icon_mrgreen: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez JaWaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nie podoba mi się malowanie tego simsona jednak wygląda na zadbanego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi