orzelek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam sznanowne grono grupy HALO Szczecin.... zaciekawil mnie temacik o Pikniku.....slyszalem o tej imprezie duzo dobrego.... Podobno niepowtarzalny klimat....Chetnie bym sie przekonal.....No to w takimrazie zapraszam na Piknik Cantry w dniach 20-23.07.06.rozrywek coniemiara,azeby sie przekonac trzeba byc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young wolf Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No to w takimrazie zapraszam na Piknik Cantry w dniach 20-23.07.06.rozrywek coniemiara,azeby sie przekonac trzeba byc. :) Dzieki napewno skorzystam....Stawiam tu dopiero swoje pierwsze kroki wiec jesli bedzie jakas zmiana planow to prosze dajcie znac na PW...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam, od niedawna zaczęłam się interesować światem motocykli, ale w Pikniku Cantry staram uczestniczyć już od kilku lat. W zeszłym roku byłam z moim lubym naszym MW 750 i zabawa była przednia.A tak z innej beczki, to w szkole w Ładzinie k. Wolina, 24 czerwca br. organizowany jest piknik, charytatywny - szkoła jest społeczna. Miałby ktoś chęć podjechać i pokazać dzieciakom kilka maszyn? witam kobiałke z mojego regionu trza się by spotkać i jakiegoś browc a odpić Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 witam kobiałke z mojego regionu trza się by spotkać i jakiegoś browc a odpić Pozdro Cieszę się, że jest następny forumowicz z mojego terenu :D))Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi