Skobel Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 CZESC!!! Szukam serwisówki do Yamahy DT 125 R, rocznik 1998. Najlepiej po polsku, bo angielska mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Skobel przyłączam sie do Twojej proźby:) też by mi sie przydała serwisówka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Nie ma serwisowek po polsku sa tylko woners manual czyli jak sie wlacza swiatla itd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian105 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 CZESC!!! Szukam serwisówki do Yamahy DT 125 R, rocznik 1998. Najlepiej po polsku, bo angielska mam. ja mam na imie sebastian i też potrzebuje serwisówki do yamahy dt 125 r z roku 1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi