Tomek xj550 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Tydzień temu kupiłem od kumpla Suzę GSX600F również 93r. Jestem bardzo zadowolony.Kolega miał go 10 lat i bardzo o niego dbał.Moto jest wyrególowane tak że spala około 5,5 literka.Przebieg to 48 tyś. Do 4tyś obrotów jest mulasty ale powyżej to jest strzała.Dałem za niego 6 tyś. zł.Myślę że to dobra cena adykwatna do stanu technicznego moto. Myślę że musisz sie trochę potargować bo 7 tyś. to trochę za dużo biorąc pod uwagę przebieg. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Cena to troche z kosmosu, ostatnio sprzedał mój wujek 600f 93r za 6200 w oryginalnym malowaniu stan bdb.Ja mam na oku 600f 93r po szlifie lekkim wszystko proste, zrobione 100km po odblokowaniu za 4tys. zł.Myśle ze za 7tys to śmiało mozesz igiełki szukać z tego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) cena zdecydowanie za wysoka... polecam rozejzec sie za sprzetem w niemczech... ja swoja wyrwalem za 700 E (1994) z przebiegiem 54 000 km, po glebie. Po sprowadzeniu konieczna byla wymiana orinu pod zebatka zdawcza poniewaz mialem wyciek oleju... wymiane oraz regulacje zaworow...czysczenie-synchro gaznikow, wymiana zebatki tylnej, oleju, linki ssania zlecilem autoryzowanemu serwisowi Suzuki w Jeleniej Gorze... zaplacilem 600 zl za remont. Od kiedy zarejestrowalem moto (3 tyg) zrobilem 2000 km bez najmniejszej usterki oraz zachrypniecia silnika... zapraszam do poczytania http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=46211&st=0 jesli to pierwsze moto to nie bedziesz zawiedziony ani moca ani V-maX-em... duza waga sie nie przejmuj... przejedziesz sie zobaczysz ze duzy on sie wydaje tylko z boku... Heble sa dobre... naprawde dobre Jesli ma Ci to w czyms pomoc to prosze bardzo... !! masz tu filmy !!... moj GSX-F w akcji... moze w niedlugim czasie uda sie nagrac z TankCam'a przejazdzke Suzką. http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...E68CAE355F3EB7F Do 4tyś obrotów jest mulasty ale powyżej to jest strzała. Zgadzam sie w 100% pierwsze 4 biegi sa kosmiczne i przekraczajac 4 tys na obrotomierzu moto plynnie przyspiesza a od okolo 7 500 wyrywa ramiona :D Nawet jadac na 6 biegu majac na obrotomierzu 3 - 4 tysiaki mozna bardzo plynnie przyspieszyc...tak wiec silnik jest bardzo elastyczny... ach i ten glos ! Edytowane 27 Maja 2006 przez the-one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi