Qvertz Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jakie czasy otwarcia okien w owk mają nowoczesne silniki dwusuwowe, wysokoobrotowe o pojemności 50- 125/160 ccm na cylinder. Szukałem, ale nigdzie nie mogę znaleźć dokładnych danych. Ewentualnie jeśli ktoś ma na wierzchu rozebrany silnik, to proszę o pomierzenie wysokości okien, długości korbowodu (między osiami obrotu) i skoku tłoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 wiesz co... musze skolowac irde do telefonu to podesle ci fotke cylindra w NS1 80ccm. korbowod z tego co pamietam to okolo 10-12cmpzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 ja mam obrazek z wymiarami okna i tloka z dt 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi