Alicja-Toudi Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ha druga! :) odmeldowuje ze zostalam dostarczona pod dom cala i zdrowa (aczkolwiek lekko telepiaca sie :bigrazz: )Trasa byla hmm interesujaca acz czasem rosiło po drodze :cool: Dziekuje bardzo za mozliwosc plecakowania (obydwu Panom) :wink: co by tu jeszcze napisac... hmm mam nadzieje ze nie zalazlam nikomu za skore :) motocykle moge wymyc (serio serio) A i w sumie najwazniejsze: dziekuje wszystkim( i tym co jezdzili wolniej i tym ktorzy uprawiali szybka turystyke ;) ) za naprawde (moim skromnym zdaniem) bardzo udany wypad...hm no i co mi pozostalo... DOOO PIEEEEKLAAAAAA!! :biggrin: ps. mam nadzieje na wiecej takich wypadow :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Heja :wink: meldujemy sie cali i zdrowi ( na ciele, bo na umyśle..... :biggrin: - wybrać się na wypad w taką pogodę.... :flesje: ) wszystko mamy mokre, ale klimat był ciepły więc.... ... do następnego razu :wink: P.S. wypad wyjątkowo obfitował w przygody.. :) P.S. II... DO PIEKŁAAAAAAA.... :bigrazz: :cool: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) O Tak przygody przygody gleby psy i na końcu ta kamizelka MPO :wink::buttrock::wink:Wielkie dzięki mam nadzieję że mimo wolnej turystyki wyskoczymy gdzieś jeszcze :flesje: byleby tylko grad tak nie rosił. P.S. DO PIEEEEEEEKŁA :biggrin::icon_twisted::bigrazz: Edytowane 29 Maja 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi