piotr_pl Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 A to pewnie zależy też od rodzaju skóry. Na specyfiku, którego uzywałem nie dalej jak wczoraj również jest napisane, że jest do skór gładkich, a żadnego syfu mi z kombinezonem i butami nie zrobił. I na dodatek jest polskiej produkcji :banghead: Skóra "niegładka" ma pory, w które włazi wosk. Gdy po kilku dniach dostanie słońca i wiatru i dobrze wyschnie , na czarnej skórze wygląda to koszmarnie :buttrock: Muszę teraz czyścić miękką szczoteczką, aby ten szuwaks usunąć z por skóry. U mnie zaraz po konserwacji, kurtka też wyglądała super. Życzę Ci FAT, aby u Ciebie było inaczej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Czy ktoś z was używał tej pasty PADANA? jak tak to na priv proszę chce się coś wiecej dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi