Cyna Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 witam zaoferowano mi kask Givi w dobrej cenie integralny podobno cichy i szybka naprawde nie paruje koszt okolo 700 PLN czy ktos uzywa kasków givi i jaka o opinia bo wiem ze firma dobre kuferki robi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 co by nie robić syfu, zapytam tutaj,co sądzicie o modelu givi hps 7000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taiszio Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) odświeżam temat pytanie czy ktoś używa kask GIVI X-MODULAR szczękowiec chciałby sie dowiedzieć co sądzicie o tym kasku czy ktoś go używa?? oglądałem przymierzałem i wydaje sie naprawdę bardzo fajnym kaskiem ale wolał bym dowiedzieć sie co nieco od użytkowników tego kasku.... Edytowane 13 Grudnia 2010 przez taiszio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 kupcie, przetestujcie i napiszcie opinie :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taiszio Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) kupcie, przetestujcie i napiszcie opinie :) no tak chyba tylko taka opcja zostaje... bo jak widze to nikt ich nie miał wiec niema ani złych opinii ani dobrych... ale sie chyba zdecyduje na ten kask bo zrobił na mnie wrażenie... :) Edytowane 14 Grudnia 2010 przez taiszio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no tak chyba tylko taka opcja zostaje... bo jak widze to nikt ich nie miał wiec niema ani złych opinii ani dobrych... ale sie chyba zdecyduje na ten kask bo zrobił na mnie wrażenie... :) No i tak trzymać, daj znać jaki model. Zobaczę ile to u Nas w katalogu kosztuje. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taiszio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 tak jak już pisałem jest to kask GIVI X-MODULAR szczękowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 tak jak już pisałem jest to kask GIVI X-MODULAR szczękowiec Rozumiem, że chodzi o Givi X08? 900zł w zakupie wychodzi mnie. Jak masz taniej to można śmiało brać :) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taiszio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Rozumiem, że chodzi o Givi X08? 900zł w zakupie wychodzi mnie. Jak masz taniej to można śmiało brać :) na stronie producenta pisze tylko X-modular przy filmiku pisze coś x08 wiec najprawdopodobniej to będzie to ... ja tu w sklepie mam go po 740zł ale dzięki wielkie za zainteresowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi