lukasz-aprilia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Wlasnie zalozylem w swojej Suzi nowego laczka - Maxxis 150/70-17 69H TL M-6103 ProMaxx. Po pierwszych kilkunastu km jestem bardzo zadowolony z jej przyczepnosci. Nie gubi sie rowniez na drobnym piachu ulicznym, w zakretach jest bardzo przewidywalna. Na dystansie 3 km bez problemu lapie wlasciwa temperature. Pozostaje mi czekac jeszcze jak bedzie zachowywala sie na mokrym i jaka bedzie jej zywotnosc. Jesli mam to porownywac z uzywkami czy lezakami, ktorych do tej pory uzywalem - to nie ma zadnego porownania. Nowa guma to jednak podstawa. :icon_rolleyes: Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 To widzę, że generalnie ProMaxxy większe czy mniejsze mają te same właściwości. W moim GS także zauważyłem, że bardzo szybko się nagrzewały. Na mokrym nie jechało się tak różowo. Nie wiem, może była to kwestia moich umiejętności. Jechałem jakoś usztywniony i wolałem nie sprawdzać na ile mogę sobie na tych gumach pozwolić. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi