kratIjUK Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam. Poszukuję iskrownika od Rometa o mocy 20W i napięciu 6V. Może być od jakiegokolwiek Rometa, najlepiej od komara (ale nie koniecznie), byle sprawny i kompletny. Jakby ktoś miał do sprzedania to prosze napisać. Z góry thx i pozdro. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Poszukaj na Allegro, może gdzieś w sklepie w większym mieście znajdziesz. Rusz troche gową, przecież to nie jest unikat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Ja mam iskrownik do rometa. Mój nr gg to 4284909(często na niewidoczny) i e-mail [email protected]moge zrobić fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi