Preedom Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Helo Pipol ! Mam do was male pytanko, czy ktos rozpoznaje ten motocykl? http://www.adbdesign.com/aic/aicimages/ima...s/laynebike.jpg W zamian za pomoc, zdradze wam kto jest kierowca tego sprzetu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 nie masz lepszego zdjęcia ? a tak w zasadzie, to powiedz kto jest kierowcą a my ci powiemy jakie to moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Nie masz przypadkiem lepszej jakosci bo umnie wychodzi jak krzyzowka buldoga z niewiem z czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 pasowałoby lepszej jakości zdjęcie bo z tego nie wiele można wyciągnąć, ale wiem napewno że to jakiś "czop" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 przypadkiem nie jest to HONDA VT 600 SHADOW :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 mi to wygląda na virago ale pojemności nie wiem,kurcze to musi być virago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 moze też to być KAWASAKI VN 800 ale ten chopper ma chyba z drugiej strony tarczówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Jeżeli vulkan to starszy 750.Preedom jak znasz kierowce to spytaj go na czym wtedy siedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Nie jest to Virago ale n co :) To jest Hamletowskie pztanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Witam!! Napewno jest to chopper!! Ale układ cylindrów wygląda na rzędowy! Pozdrawiam :) P.S Może to honda rebel Edytowane 17 Maja 2006 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 mi to wygląda na virago ale pojemności nie wiem,kurcze to musi być virago ja mam vn 800 - i to nie jest to ! a z tarczą masz rację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Kierowca pochodzi z USA. Tazke jest duze prawdopodobienstwo ze to jakis Harley. Honda Shadow - odpada- tarcza nie z tej strony.Honda Rebel - odpada - tarcza nie z tej strony.Fotka ta pochodzi z lat 80', co jest rownoznaczne z tym, ze w gre wchodza starsze modele. Edytowane 17 Maja 2006 przez Preedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czyżbym wygrał konkurs - LAYNE STALEY z ALICE IN CHAINS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tak, to poczciwy Layne. Dla niewtajemniczonych - Layne Staley, jeden z najlepszych wokalistow rockowych lat 90'. Frontman Alice In Chains, udzielal sie rowniez w Mad Season. Bohater tragiczny, w 2002 przegral walke z nalogiem - R.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tak, to poczciwy Layne. Dla niewtajemniczonych - Layne Staley, jeden z najlepszych wokalistow rockowych lat 90'. Frontman Alice In Chains, udzielal sie rowniez w Mad Season. Bohater tragiczny, w 2002 przegral walke z nalogiem - R.I.P7 czerwca "spodek" - koncert reaktywowanej Alicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi