Dar-o Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 No latwo wam mowic ile obrotow ale ten rieju nie ma obrotomierza :-/ No a slinika jeszcze dobrze nie mam osluchanego. Troche trenowalem i na szerszych zakretach z rozpedu to jakoś mi wychodzi jednak krórkie nawroty jakos mi nie wychodza;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Mojego mtx-a (80cm 2T) kręce od 6000 do 8000 obr i w tedy ma najwiekszego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar-o Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Troche czasu juz minelo i widze wyrażne postępy u mego moto (albo raczej u mnie:) 3 slowa: TRENING TRENING i raz jeszcze TRENING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi