Gajep Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 CześćOd tygodnia jestem posiadaczem Suzuki dr 350 shc i chciałbym złapać kontakt z kimś z Gliwic, kto jeździ w terenie. Często widuję jeźdźców wokolicach Lasu Łabędzkiego. Proszę o kontakt.PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewizor0 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Witam,Jeżdzę na XT600, tam gdzie się da tak cięzkim motocyklem wjechać :) Okolice poligonu, hałdy w Trachach. Głownie w weekendy. Moj tel 601889963 lub email [email protected]. ZapraszamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mnie również pozostaną głównie weekendy, chociaż planuję też dojeżdżać do pracy, pod warunkiem, że lato będzie latem a nie porą deszczową:))))) Mój numer 601 544 600.PozdrawiamGajep Na rowerze jeździłem po chałdzie za jeziorem w Czechowicach, myślę, że motorem też będzie super?Do usłyszeniaGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi