DRACO Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Czesc pisze tutaj do uzytkownikow pasa napedowego z pytaniem jaka jest jego trwalosc tych ktore uzywacie bo w serwisie nie mogli mi tego powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Czesc pisze tutaj do uzytkownikow pasa napedowego z pytaniem jaka jest jego trwalosc tych ktore uzywacie bo w serwisie nie mogli mi tego powiedziec kiedyś jak miałem LS 650 Savage instrukcja pouczała ze przy normalnej eksploatacji pas napedowy powinien wytrzymać 40 tys km, mój miał nieco wiecej i nadal trzymał sie calkiem dobrze, teraz ujeżdzam intruderka wiec naped wałem napedowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Pas-napedowy...ack-t46907.html I po co zakładac dwa tematy? Za mało masz opinii użytkowników, czy jakieś przewrażliwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi