doktor xvs Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Witam wszystkich Jeśli masz ochotę na spotkanie przy grillu z grupą motonitów, dziećmi, pojechać w paradzie po okolicznych wioskach, uczestniczyć w święceniu motorków, a potem napić się piwa a jak starczy czasu to przenocować pod namiotem wpadnji 20 maja w sobotę o 14.30 do Szkoły w Przegalinach Dużych k. Komarówki Podlaskiej, kierunek na Białą Podlaskę. Ja wyjeżdżam z Wawy około południa. Jak masz pytania zadzwoń 0 600 484 402 , numer aktywny do niedzieli. Doktor :) P.S. Potrzebne miejsce dla "ładnego plecaczka". ...ja następnego dnia wyjeżdżam do Wawy do DD na Ochocie co organizuje Bartek. :) Edytowane 17 Maja 2006 przez doktor xvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 heh, ja bym pojechał, ale niestety brak czasu, sesja za pasem... Do zobaczenia w Komarówce na zlocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi