voti Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Witam Gdzie w PL można nabyć wydechy firmy D&D exhaust ?Czy zostaje tylko szukanie zagranicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Podłączę się pod temat i zapytam o dobre basowe wydechy do mojej Dragstarki 1100, bo jeździ to pięknie, ale na ucho to odkurzacz. Przyznam, że chodzi mi po głowie COBRA, i będę wdzięczny za wszelkie wskazówki dotyczące możliwości zakupu, tak aby mi jeszcze portki na tyłku zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Wracając do tłumików: gdzie szukać informacji na temat homologacji tłumików poszczególnych firm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Wracając do tłumików: gdzie szukać informacji na temat homologacji tłumików poszczególnych firm ?? Jedynie na stronach producenta tych tlumików wtedy masz pewnośc że wszystkie dane i parametry są prawdziwe. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi