senti Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam wszystkich chciałbym zeby wszyscy którzy jeżdza po beskidach podzieli się swoimi sposzczezeniam o ciekawych miejscach. Ja naprzykład na zachód od leskowca znalazłem 3 jaskinie w lesie nawet dosc głebokie odrazu miałem ja spenetrowac ale niestety butki na enduro nie nadaja, na południe od leskowca znalazłem grote do której dojazd w końcowej fazie nie było drogi tylko trzeba było jechac środkiem potokam po prostu rewelacja.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus77 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 W zeszłym roku jeździłem po Beskidach, wystartowaliśmy od Szyndzielni w Bielsku następnie przejechaliśmy na Klimczok dalej na Beskidek i później na Skrzyczne w Szczyrku i z powrotem.Trasa bardzo fajna kilka trudnych podjazdów :icon_twisted: . Niestety szczególnie latem chodzi tam zbyt wiele ludzi, lepiej wybrać się tam w okresach wiosennych lub jesiennych. Szlaki wtedy nie są tak uczęszczane.Poza tym w tym rejonie, jest duże prawdopodobieństwo spotkania z panami niebieskimi :icon_mrgreen: Jeżeli ktoś miałby ochotę gdzieś polatać w beskidach chętnie potowarzyszę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: , dajcie tylko znać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Niestety szczególnie latem chodzi tam zbyt wiele ludzi, lepiej wybrać się tam w okresach wiosennych lub jesiennych. Szlaki wtedy nie są tak uczęszczane.Poza tym w tym rejonie, jest duże prawdopodobieństwo spotkania z panami niebieskimi :icon_mrgreen: Najgorzej to juz w ogóle jest w słoneczne weekendy, wtedy to już nie jest jazda tylko przeciskanie sie miedzy turystami i wg mnie weekendowe wypady w tamte rejony lepiej sobie odpuścić, jasne można odkrecić, odsuna sie na ryk motorka ale czy tedy droga... później gderaja ludzie i kłada drzewa w poprzek albo kopią rowy na szlakach :icon_mrgreen: Wiadomo w gorsza pogode mało kto bedzie łaził po szlakach i tu sie można upatrywac okazji do pośmigania :icon_mrgreen: , bedzie błotka :icon_twisted: ale widoków niestety nie :notworthy: . A o niebiekich słyszałem że "patrolują" szlaki ale mało kto ich widział?? Wiesz czym jeżdżą i jak sa wystrojeni?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi