Aniol Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Najprawdopodobniej oznaka przebicia cewki zaplonowej. to zdecydowanie nie jest wina cewki, bo jedną wymieniłem, a później przy okazji szukania odpowiedniego kabelka okazało się, że brzęczy ta cewka do której podłączam jeden konkretny kabelek (akurat na nim w danej chwili był zapłon). Więc na 100 % jest to wina zapłonu elektronicznego. Już postanowiełem, że wracam do iskrowników. O zapłonie elektronicznym pomyślę, jak zmienię instalację. Podobno to jest bardzo częsta wina wszelkich niedomagań z zapłonem w Jawach. Edytowane 24 Maja 2006 przez Aniol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Aniol nie przejmuj sie...mój motor w tym roku jeszcze nie dopalił.... :bigrazz: (tzn nie w moich rękach) bo nie moge znaleźć cewki zapłonowej.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi