noise of death Opublikowano 3 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2003 Witam!Z gory przepraszam, ze znowu prosze Was o pomoc, ale nie chcialbym sie wpuscic znowu w mine!Sprawa ma sie tak, ze ten motocykl:http://allegro.pl/show_item.php?item=12898426jest po pozarze przywieziony z Niemiec dwa lata temu. Wtedy byl tez malowany i robiony byl remont silnika, ktory obejmowal szlif cylindrow, panewki, tloki i chyba cos jeszcze (ale nie pamietam). Po tym remoncie przejechal 200km. Jest na probnych tablicach od dwoch lat i trzeba wykupic karte pojazdu. Czy warto jechac go w ogole ogladac, jak jest po takich przejsciach?? Z gory ogromne dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 4 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2003 No cena jest nawet atrakcyjna. Doliczyć trzeba jedna 500 lub 1000 zł na karte pojazdu. Ja osobiście obawiałbym sie takiej okazji. Wczoraj ściągałem z netu schemat wiązki elektrycznej Virażki i wierz mi nie jest on prosty. Nie myślę żeby goście kupowali fabrycznie nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Otic Opublikowano 12 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2003 Ja osobiscie obawial bym sie takiego zakupu, ten motor choc fajnie wyglada to ma w koncu 22 lata! Remont silnika to nie wszystko - to zaledwie 1/3 motocykla. Trzeba pamietac ze reszta tez sie zuzywa...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi