Adam8888 Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 AhaNo moja NSR jest bardzo dobra silnik chodzi idealnie .Ale z tego co widzialem ten filmik to duzo lepiej GS idze ;]do 100km to jest moment no i 180km lecial na GS na tym filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ale z tego co widzialem ten filmik to duzo lepiej GS idze ;]do 100km to jest moment no i 180km lecial na GS na tym filmiku Taak GS ładnie idzie. Nie zapomnij z tego wszystkego że on juz ma 500 ccm a nie 125. :icon_razz: Pamiętaj ze przecież tu nie chodzi o maksymalne rozwijanie predkosci na każdej ulicy tylko o umiejetne i rozważne posługiawnie sie manetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Nie wiem...ja miałem DT 125 która rozwijała 140km/h, dynamika była jaka była, ale do 100 szła dość ostro i jak próbowałem GS z'96 to byłem raczej zawiedziony, ale B6 to zupełnie inna bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi