pietka Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) wie ktos czy w krarku jest jakis sklep z ubraniami enduro z firmy fly ??? tanimi oczywisciebo nie mam duzo pieniedzy mam 900zl na buty spodnie bluze zeby chociaz troche byly wzmacniane na kolanach itp itd. Edytowane 10 Maja 2006 przez pietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) RIDERul. Kamińskiego 53 (obok jest Castorama) http://www.rider.com.pl/main/ac/203 -----------Mie wiem czy mają tam akurat tą firmę ale na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :buttrock: Edytowane 10 Maja 2006 przez Bacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 tam maja kosmiczne ceny ubiorow enduro / cross . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 takei wielkie forum taki wielki krakow a nikt nic nie wie ?? jutro jade i chcilbym cos tam jutro zakupic bo w sob ote odbiera moto z warsztatu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi