Gość Anonymous Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 Witam,Czy ktoś z Was słyszał o możliwości zainstalowania elektrycznego rozrusznika do MZ-ety?Chciałbym sobie "ztuningować" mój motocykl w ten sposób :) Pozdrawiam, Yooreck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2003 Były tematy o rozruszniku w Janku, Czesi no a teraz pora na eMZetki :) Jak już kiedyś pisałem są rozruszniki do Jaw 350 ale nie słyszałem żeby były do etek.Można by się pokusić o taki bajer (jeżeli można by było kupić alternator-rozrusznik to napewno bym kupił) ale montować oddzielny rozrusznk to mi się jakoś nie widzi, zresztą lubie jak mi odpala z "pierwszego" :lol: :lol:No ale jak by sie uparł to by zrobił, tylko pytanie jak? ,gdzie go zamocować, jak przeniesć napęd? Moja ecia pali na zimno góra po 3 kopnięciu, jak jej z kopa nieodpale to nawet rozrusznik nie pomoże,ale... :twisted: :twisted: PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiwigips Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 wezcie i nie robcie z karzdego motoru nie wiadomo co orginal orginal nie ma potrzeby na rozrusznik w etzetce :twisted: :twisted: :wink: :) przepraszam ale jakos mi to przeszkadza jak dobry motor sie spiepszy przez bajerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi