hikor Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 BRAWO ADU!Jesteś teraz niezależna... od męża motocyklisty i w ogóle.No nie do końca... Jeszcze muszą prawko wyprodukować. Chwilkę potrwa szczęście moje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Mężu i tak od środy będziesz mnie woził przez w sumie 4,5 dnia :) Jeszcze Ci się znudzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Naprawdę szczere gratulacje, bardzo imponują mi motonitki. ;) Mój plecaczek zawziął się i powiedział, że ni w ząb nawet nie spróbuje i już zawsze pozostanie plecaczkiem. Mimo, że w garażu stoi wychuchany nasz poprzedni moto w sam raz dla niej. Szczęśliwej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Mężu i tak od środy będziesz mnie woził przez w sumie 4,5 dnia :( Jeszcze Ci się znudzi ;)Dopóki będziesz gryźć i drapać - nie ma mowy o nudzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Dopóki będziesz gryźć i drapać - nie ma mowy o nudzie :) Jejku, jejku co to będzie! ;) Adu, to Twoja Aprilia stała w sobotę u Pawła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Moje moto w sobotę stało i nadal stoi u Pawła, tyle że to nie Aprilia, tylko Suzuki XF 650 Freewind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Moje moto w sobotę stało i nadal stoi u Pawła, tyle że to nie Aprilia, tylko Suzuki XF 650 Freewind a no ...czeski błąd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi