senti Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Szukam ludzi z okolicy jak wiecie górek u nas bez liku tras na pęczki wiec trzeba się spotakac i wspólnie poszaleć. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jestem z chrzanowa jak zarejstruje dt to moglibysmy posmigać bo całe wakacje przed nami :icon_twisted: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Jestem z chrzanowa jak zarejstruje dt to moglibysmy posmigać bo całe wakacje przed nami :icon_twisted: :rolleyes:spoko ale z chrzanowa kawał drogi np do wadowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Moze bym sobie gdzieś blisko załatwił nocleg i przyjechał z kumplami na pare dni?co tam kolega ostatnio był w rabce na simku z chrzanowa (na dodatek bez karty motorowerowej :icon_twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Moze bym sobie gdzieś blisko załatwił nocleg i przyjechał z kumplami na pare dni?co tam kolega ostatnio był w rabce na simku z chrzanowa (na dodatek bez karty motorowerowej :icon_twisted: )i co wezniesz drugi zestaw opon niewiem jakie masz załozone teraz kapcie ale w ten teren co ja smigam musi byc kostka lub przynajmniej trial bo na endurowskiej oponie nie dasz rady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam , jestem z jaworzna ale obecni mam swoja crmke w dąbrowce kolo stryszowa(pewnie wiesz gdzie to) , a Ty skad jestes dokladnie? bede tam byc moze w ten weekend , zagadaj na gg 3992785 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Witam , jestem z jaworzna ale obecni mam swoja crmke w dąbrowce kolo stryszowa(pewnie wiesz gdzie to) , a Ty skad jestes dokladnie? bede tam byc moze w ten weekend , zagadaj na gg 3992785wiem gdzie stryszów sucha beskidzka 2 skoki przez góry i jestem w mucharzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witaj ziomal ja jestem z makowa ;]czym jezdzisz bo ja setka yz;]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 witaj ziomal ja jestem z makowa ;]czym jezdzisz bo ja setka yz;]pozdrawiamobecnie dt 80 troche kicha jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 mozemy sie kiedys zgadac i szkoczyc na sidzine naprzyklad..;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senti Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 mozemy sie kiedys zgadac i szkoczyc na sidzine naprzyklad..;]ok w niedziele ruszam na leskowiec mam tez aprile 125rs ale narazie nie mam kasy zeby ja zrobicpozdrawiam mozemy sie kiedys zgadac i szkoczyc na sidzine naprzyklad..;]jak chcesz możesz sie przyłończyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi