robher Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Zwracam sie z pytaniem odnośnie tarcz hamulcowych a mianowicie wczoraj zauważyłem że na tarczach z przodu są wybite strzałki i u mnie są w odwrotnym kierunku niż jazda czy to tak ma być czy trzeba je obrócić bo po coś te strzałki chyba tam są .Prosze o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Nie wiem czy to możliwe ale może masz koło źle założone ,jeśli nie da się inaczej a opona ma znak w dobrą stronę powinieneś chyba zmienic kierunki tarcz,czyli zamienic je miejscami. Pozdrawiam sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Wiatam. Heh a ja mysle ze ktos poprostu przy zmianie opony odwrotnie ja zalozyl, a ty zalozyles kolo tak jak idzie opna i automatycznie zamieniles tarcze stronami. Albo zmien kierunek opony albo pozamieniaj tarcze. Bo skoro tarcze maja strzalki to maja sie krecic zgodnie z ich kierunkiem. Pozdrawiammarian. Edytowane 9 Maja 2006 przez marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Wiatam. Heh a ja mysle ze ktos poprostu przy zmianie opony odwrotnie ja zalozyl, a ty zalozyles kolo tak jak idzie opna i automatycznie zamieniles tarcze stronami. Albo zmien kierunek opony albo pozamieniaj tarcze. Bo skoro tarcze maja strzalki to maja sie krecic zgodnie z ich kierunkiem. Pozdrawiammarian.Marian może być tak jak pisałeś ale co sie zmieni nawet jak zamienie tarcze hamulec i tak jest brzytwaA koła to ja nie zmieniałem Edytowane 9 Maja 2006 przez robher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) a czy w takich maszynach nie ma czasem takze slimaka do napedu predkosciomierza? czy to juz full elektronic?jezeli jest jednak ten slimak, to jakim cudem by odwrotnie ktos je zalozyl? pzdr:) eee.. zwracam humor, ni ewylukalem jaki to "motorek":icon_twisted: pzdr:) Edytowane 9 Maja 2006 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 A masz jakieś niepokąjące objawy? Coś sie dzieje? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 A masz jakieś niepokąjące objawy? Coś sie dzieje?Klaudiusz właśnie że nic sie nie dzieja a jak już pisałem hamulce są super więc lepsze już nie będą ale te strzałki po coś tam są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Chyba muszą być zgodnie z obrotem koła, chodzi o otwory w tarczy które są pod lekkim kątem, tak mi sie wydaje :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoovfr750 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 na feldze też powinna byc strzałka, a skoro strzałki są to tak jak mówisz z jakiegoś powodu się tam znalazły :buttrock: ja bym założył tak jak są strzałki na wszelki wypadek, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi