zysio Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Cze mam derbi ta z 95 r i tam jest taka klapa ktora zakrywa wlew paliwa i dozownika oraz chlodnicy jak jechalem wykrecil mi sie kluczyk i go zgubilem co moge zrobic zeby do tego podchodzil pierwszy lepszy klucz ? pomozcie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Weź śrubokręt, zegnij rękę w łokciu, zamachnij się za ucho i dobrze wceluj jak trafisz w środek to śrubokręt się wbije na stałe potem go betnij trochę i kluczyk na stałe gotowy, widziałem jak w junakach wsk innych takich sprzętach działało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Borys) Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Watpie żeby tak poszło stare motory miały inne stacyjki( simsona można odpalić śrubokretem płaskim) a w nowszych motorach raczej to nie zda egzaminu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ale nie chodzi o odpalenie motoru tylko o zamek do baku ale i tak juz to zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Skoro w starszych działał plaski, to w nowszych zadziała krzyżakowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 hehe:Dprobowali mi sie wjebacjuz i nie dali rady dostali 2 razy po glowie pala i pare botow na glowe no kolo domu jeba.... sku,,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi