Brudny Harry Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 mam problem (może dla niektórych to jak splunąć, ale ja dopiero raczkuję) bo cylinder w janku mam na 75mm czyli nominał z tego jak sie orientuję a tłok ma wymiar 74,9. i mam takie pytanie jakie pierścienie powinnienem zamówić??? bo mi sie wydaje że na 75 mm ale nie jestem pewnien proszę wiec o pomoc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 czeeeeee Nominalne .. tzn na 75.00. pozdrawiam herflik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudny Harry Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatka Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tak jak mówi herflik Tylko zamów pierścienie Derdy, a nie jakieś Motusy ... no chyba, że chcesz je wymieniać co jakieś 1 kkm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi