mochicanin Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Mam problem bo nie wiem jak zamocować kierunkie w virago 535. Chodzi o przewody elekryczne. Gdzie są od nich łączenia bo nie moge ich zlokalizować. Czy przy przedluzaniu musze kupic nowe kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Witam.Tylne czy przednie kierunki? Podejrzewam ze jesli chcesz przedluzac to raczej tyl. Wiec złączki sa pod kanapa. Nie mozna ich nie zauwazyc :D Dla pewnosci schyl sie i zobacz pod blotnik, kable spod niego wychodza pod kanape. Kable raczej bedziesz musial kupic dluzsze (i madrze podlaczyc - kostki elektryczne) albo dosztukowac. Niestety nie udalo mi sie znalezc takich fajnych złączek oryginalnych i podlaczalem na takie kostki jak w... hmm... lampy w domu podlaczasz itp :D PozdroKonik Edytowane 7 Maja 2006 przez Konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mochicanin Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Tylne. Za każdym razem trzeba wyjmować kable przez błotnik żeby tylko zmienić kierunkowsaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi