Skocz do zawartości

Moc scigaczy 125

Rekomendowane odpowiedzi

Kazdy poleca swoje wiec ja polece Ci Honde Varadero 125. Silnik w ukladzie V , fakt nie jest to typowy plastik , ale jakis zarys czegos sportowego jest ;) - odsylam do moich fotosow w linku. Moto duze , malo pali , vmax 120km/h , co do spalania -3-4l na 100km. Piekny dzwiek 4t i na dodatek Vałki- miod malina :)

To prawda varadero jest świetne jak dla młodego motocyklisty ... :icon_twisted:

Jeśli chodzi o dzwięk mojej CBr to nic do niego nie mam i jak na taką pojemoność jest wspaniały. Nie wiem czy ty w ogóle kiedykolwiek jeździłeś, czy słyszałeś jak chodzi CBR ? Bo ja jakieś porównanie mam (Mito,RS,NSR)

tylko szkoda ze afish nie wypowiedzial sie czego dokladnie szuka, czy musi to byc scigacz i za jaka cene przede wszystkim.

Varadero calkiem sympatyczne, silnik w ukladzie V to miodzio, mialem kiedys honde VTR 250, fajny elastyczny silniczek, dzwiek tez niczego sobie, jedyny mankament to ceny czesci i ich dostepnosc (brak).

Jak nie musi to byc scig to moze Kawa GPZ 500s lub Suzi GS500...

hmmm mówie odrazu ze nie szukam motoru dla siebie ...

W pierwszym poscie pisałem ze mamy rózne sprzeczki ze znajomymi co do spalania i wyboru ewentualnego motocykla ..

Ja jak bym miał wybierac moto dla siebie i miał by to byc pierwszy motocykl to wybrałbym MZ ETZ 250 :] i pewnie zaden inny ;)

Z racji ze troche na motorkach smigałem i smigam to mnie to nie dootyczy ...

Nie pytajcie ile mma kasy na moto bo nie chche kupic to miałybyc tylko takie rozmyslenia co jest lepsze ... moze akurat w wakacje zachce mi sie znnowu smigac na moto i cos kupie :icon_twisted:

Niestety ( albo stety) mam 190 cm wzrostu i waze koło 80 kg wiec 125 to zdaje mi sie ze mały motor jak dla mnie i tak ...

Pozdro